„КОКА-КОЛА“ СО ЛИМОН ПРИСТИГНА НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР

Скопје, (СМАРТ СДК.МК)

Добро познатиот вкус на „кока-кола“ сега доаѓа во комбинација и со лимон.

„Coca-Cola Zero Lemon“, дел од големото семејство на „Кока-кола“, тукушто пристигна на македонскиот пазар, како формула која освежува и инспирира.

„Доколку секој ден за тебе е нова авантура, ако за тебе пролетта е можност за одново вљубување во секој вкус, тогаш новата ‘Coca-Cola Zero Lemon‘ е токму за тебе. Совршената комбинација на добро познатиот ‘кока-кола‘ вкус и лимон кој освежува и инспирира е идеалниот одговор за топлите, црвено-жолти зајдисонца кои се отвораат пред тебе оваа нова пролет. Оваа пролет е време за лимон“.