пијано

Таг
12Вести

СИМОН ТРПЧЕСКИ ИЗДАДЕ ДВОЕН АЛБУМ ЗА БРИТАНСКАТА КУЌА „ЛИН РЕКОРДС“ СО ДЕЛА ОД БРАМС

ПИЈАНИСТИТЕ МУСТАФАОГЛУ И ШЕХТМАН ЌЕ ГИ СПОЈАТ КЛАСИЧНАТА МУЗИКА И НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ НА КОНЦЕРТ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

ПИЈАНО НА ФРЕДИ МЕРКЈУРИ СЕ ПРОДАДЕ НА АУКЦИЈА ЗА 1,7 МИЛИОНИ ФУНТИ, ВО ПОНУДА СЕ НАД 1.450 ЛИЧНИ ПРЕДМЕТИ

ПИЈАНО КОНЦЕРТ НА ДУОТО ГАЦЕВА-ЏОРЛЕВА ВО ВЕЛЕС

ПИЈАНО КОНЦЕРТ ЗА 4 РАЦЕ ВЕЧЕРВА НА ОХРИДСКО ЛЕТО

ИТАЛИЈАНСКИОТ ПИЈАНИСТ АЛЕКСАНДАР ГАЏИЕВ СО КОНЦЕРТ ВО „СВ. СОФИЈА“

ЛЕТОНСКАТА ПИЈАНИСТКА СКРИДЕ ВЕЧЕРВА НА ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКА МУЗИКА

СОПРУГИТЕ НА СТРАНСКИТЕ АМБАСАДОРИ СО ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ ЗА ДЕЦА СО ОШТЕТЕН СЛУХ

ПИЈАНО ЅВЕЗДАТА ВАЛЕНТИНА ЛИСИЦА ВЕЧЕРВА СО ФИЛХАРМОНИЈАТА