Пинк флојд

Таг
5Вести

ОТВОРЕН СУМ ЗА ОБЕДИНУВАЊЕ НА „ПИНК ФЛОЈД“, НО ВОТЕРС И ГИЛМОР СЕ ПРЕМНОГУ СКАРАНИ, ВЕЛИ ТАПАНАРОТ НИК МЕЈСОН

„ТЕМНАТА СТРАНА НА МЕСЕЧИНАТА“ НА „ПИНК ФЛОЈД“ СОБРА 950 НЕДЕЛИ НА АМЕРИКАНСКАТА ТОП ЛИСТА

ДЕЈВИД ГИЛМОР ОД „ПИНК ФЛОЈД“ СИ ГИ ПРОДАДЕ ГИТАРИТЕ ЗА ДА ЈА ПОМОГНЕ БОРБАТА ПРОТИВ КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ

ДЕЈВИД ГИЛМОР ОД „ПИНК ФЛОЈД“ ЈА ПРОДАВА ЛИЧНАТА ЗБИРКА СО 120 ГИТАРИ

ОХРИЃАНИ И СТРУЖАНИ НАПРАВИЈА СПЕКТАКЛ СО ХИТОВИТЕ НА „ПИНК ФЛОЈД“