Пирати од Карибите

Таг
3Вести

„ДИЗНИ“ СЕ ПРЕМИСЛИ И САКА ДА ГО ВРАТИ ЏОНИ ДЕП ВО „ПИРАТИ ОД КАРИБИТЕ“

„ДИЗНИ“ ПЛАНИРА ДА ГО ИСФРЛИ ЏОНИ ДЕП ОД „ПИРАТИ ОД КАРИБИТЕ“