писатели

Таг
12Вести

СЕ ОТВОРА 11. ИЗДАНИЕ НА ЛИТЕРАТУРНИОТ ФЕСТИВАЛ ПРО-ЗА БАЛКАН, МЕЃУ ГОСТИТЕ И СРПСКИОТ РЕЖИСЕР СЛОБОДАН ШИЈАН

ПИСАТЕЛИ ОД ОСУМ ЕВРОПСКИ ЗЕМЈИ ГОСТУВААТ НА ОСМОТО ИЗДАНИЕ НА БУКСТАР

ХРВАТСКИОТ РЕЖИСЕР РАЈКО ГРЛИЌ ВЕЧЕРВА ГОСТИН НА 10. ЛИТЕРАТУРЕН ФЕСТИВАЛ ПРО-ЗА БАЛКАН

ДЕВЕТ ПИСАТЕЛИ ОД ПОВЕЌЕ ЗЕМЈИ ДОАЃААТ НА 7. ФЕСТИВАЛ НА ЕВРОПСКА ЛИТЕРАТУРА „КНИЖЕВНИ ЅВЕЗДИ“

ХРВАТСКИТЕ ПИСАТЕЛИ МИЉЕНКО ЈЕРГОВИЌ И АНТЕ ТОМИЌ МЕЃУ ГОСТИТЕ НА 9. „ПРО-ЗА БАЛКАН“

ЛИТЕРАТУРАТА ВО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈА ЌЕ БИДЕ ТЕМА НА ШЕСТИОТ ФЕСТИВАЛ „КНИЖЕВНИ ЅВЕЗДИ“ ВО СКОПЈЕ

ПИСАТЕЛИ ОД ЗЕМЈАВА, СРБИЈА И БИХ ЌЕ УЧЕСТВУВААТ НА 8. ФЕСТИВАЛ „ПРО-ЗА БАЛКАН“

ЧЕТВОРИЦА ПИСАТЕЛИ ВЕЧЕРВА ГОСТИ ВО КНИЖАРНИЦАТА „АНТОЛОГ“

РЕДИЦИ ЗА СЛИКОВНИЦИ, ТРИЛЕРИ И АВТОБИОГРАФИИ НА САЕМОТ НА КНИГА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ЗАВРШИ 6. ЛИТЕРАТУРЕН ФЕСТИВАЛ „ПРО-ЗА БАЛКАН“