писмо

Таг
4Вести

ЈИРГЕН КЛОП МУ ОДГОВОРИ НА МЛАД ФАН НА МАНЧЕСТЕР КОЈ СЕ ПОЖАЛИ ДЕКА ЛИВЕРПУЛ ПРЕМНОГУ ПОБЕДУВА

„БОЖЈОТО ПИСМО“ НА АЈНШТАЈН ПРОДАДЕНО ЗА ТРИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ

СЕ ПРОДАВА ДОСЕГА НЕВИДЕНО ЉУБОВНО ПИСМО ОД ЏЕКИ ДО ЏОН КЕНЕДИ

ПИСМОТО НА АЈНШТАЈН ЗА ГОСПОД НА ПРОДАЖБА ЗА 1,5 МИЛИОНИ ДОЛАРИ