плакати

Таг
5Вести

ИЗЛОЖБА НА МАКЕДОНСКИ МУЗИЧКИ ПЛАКАТИ ВО МКЦ

ТОА ШТО ЌЕ СЕ ЗАЧУВА Е КУЛТУРА – ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ЈА ИЗЛОЖИ ЛИЧНАТА КОЛЕКЦИЈА НА ПЛАКАТИ И ПОСТЕРИ

ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ЈА ПОКАЖУВА СВОЈАТА БОГАТА КОЛЕКЦИЈА ПЛАКАТИ НА ФЕСТИВАЛОТ СКОПЈЕ СИНЕМА СИТИ

ЛАДИСЛАВ ЦВЕТКОВСКИ СО ИЗЛОЖБАТА НА ПЛАКАТИ „ЦРНИЛА“ ВО МАЛА СТАНИЦА

„ПЛАКАТОТ ВО НАЦИОНАЛНАТА ГАЛЕРИЈА“ – ИЗЛОЖБА ВО МАЛА СТАНИЦА