Пласибо

Таг
3Вести

КОНЦЕРТОТ НА „ПЛАСИБО“ ВО СКОПЈЕ ПРЕЗАКАЖАН ЗА ЈУЛИ 2022

„ПЛАСИБО“ ГО ОТКАЖА СКОПСКИОТ КОНЦЕРТ, КАКО И ЦЕЛАТА ТУРНЕЈА ЗА 2020

БРИТАНСКИОТ РОК БЕНД „ПЛАСИБО“ ЌЕ БИДЕ ГЛАВНА ЅВЕЗДА НА „СКОПЈЕ ГОРИ“