пластична хирургија

Таг
2Вести

СНЕПЧЕТ ДИСМОРФИЈА – СЕ ОПЕРИРААТ ЗА ДА ИЗГЛЕДААТ КАКО НА СЕЛФИЈА ИЗМЕНЕТИ СО ФИЛТРИ

СЕЛФИ ПРАВИ ВАШИОТ НОС ДА ИЗГЛЕДА ПОГОЛЕМ ЗА 30%