плажи

Таг
4Вести

ГРЦИЈА ВИКЕНДОВ СЕ ОТВОРА ЗА СТРАНСКИТЕ ТУРИСТИ, НО ЌЕ НЕМА ЖУРКИ И МУЗИКА НА ПЛАЖИТЕ

КАЛИФОРНИЈА ГИ ЗАТВОРА СИТЕ ПЛАЖИ ОТИ БИЛЕ ПРЕПОЛНИ МИНАТИОТ ВИКЕНД

ТРАМП ГИ МЕРКА ПЛАЖИТЕ НА СЕВЕРНА КОРЕЈА – ТУКА БИ МОЖЕЛ ДА ИМАМ УБАВА РЕЗИДЕНЦИЈА