Плејстејшн

Таг
4Вести

„СОНИ“ ГО ОБЈАВИ ИЗГЛЕДОТ НА „ПЛЕЈСТЕЈШН 5“, НЕ И ЦЕНАТА

„СОНИ“ ГИ ОБЈАВИ ПРВИТЕ ДЕТАЛИ ЗА НОВАТА КОНЗОЛА „ПЛЕЈСТЕЈШН 5“

„СОНИ“ ЈА ВРАЌА ОРИГИНАЛНАТА „ПЛЕЈСТЕЈШН“ КОНЗОЛА ЗА ВИДЕОИГРИ