пливање

Таг
13Вести

ДВАЈЦА МЛАДИ ПЛИВАЧИ ЦЕЛО ЛЕТО ТРЕНИРААТ ВО ШТИП ЗА ДА УЧЕСТВУВААТ НА МАРАТОНИТЕ НИЗ МАКЕДОНИЈА

ПО 15 ГОДИНИ СОБОРЕН И ПОСЛЕДНИОТ СВЕТСКИ РЕКОРД НА МАЈКЛ ФЕЛПС

СПОРТОТ И ДРУЖЕЊЕТО МУ ПОМОГНАА НА СТЕФАН ТРПКОВСКИ ДА СЕ РАЗВИЕ ВО РЕЧИСИ САМОСТОЈНО МОМЧЕ

ПО 100 ГОДИНИ ЗАБРАНА, ПОВТОРНО ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЛИВА ВО СЕНА ВО ПАРИЗ

ЕМА МЕККИОН Е КРАЛИЦАТА НА ТОКИО – ПРВА ОСВОИ СЕДУМ МЕДАЛИ НА ЕДНИ ОЛИМПИСКИ ИГРИ ОД 1952

ПРОЅИРЕН БАЗЕН ЌЕ ПОВРЗУВА ДВЕ СТАНБЕНИ ЗГРАДИ ВО ЛОНДОН НА ВИСОЧИНА ОД 35 МЕТРИ

ЈАПОНСКА ПЛИВАЧКА СЕ ПЛАСИРАШЕ НА ОЛИМПИЈАДАТА ВО ТОКИО ОТКАКО ПОБЕДИ ЛЕУКЕМИЈА

ЊУЈОРК САКА ДА СТАНЕ ПРВ ГРАД ВО САД ВО КОЈ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЛИВА ВО РЕКА