плоштад

Таг
4Вести

1.000 МАТУРАНТИ ИГРАА КВАДРИЛ НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА

СО ОГНОМЕТ СВЕТНА НОВОГОДИШНАТА ЕЛКА НА ПЛОШТАДОТ ВО СКОПЈЕ

ЛАВ ЌЕ РЕЦИТИРА ПОЕЗИЈА НА ТРАФАЛГАР СКВЕР ВО ЛОНДОН