ПМГ

Таг
4Вести

„СИЛАТА ЕУ МЛАДИТЕ“ Е ПЛАТФОРМА КОЈА ЌЕ Ѝ ДАДЕ ШАНСА НА ПРОГРЕСИВНАТА И КРЕАТИВНА МЛАДИНА, ВЕЛАТ ОД „ПИ-ЕМ-ЏИ“

ГОСТИ ОД ПОЛСКА И ХРВАТСКА НА 4. ИЗДАНИЕ НА ЏЕЗ ФЕСТИВАЛОТ „КРАЈ ВАРДАРОТ ЏЕЗ“

КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА НА АЛБУМОТ НА АЛЕКСАНДАР ВЕЛИКИ ОД ПМГ, „МИРНО ЛЕТО“

НОВИОТ ФЕСТИВАЛ „КРАЈ ВАРДАРОТ ЏЕЗ“ ВЕЧЕРВА И УТРЕ ЈА ПРОМОВИРА ДОМАШНАТА ЏЕЗ СЦЕНА