Подгорица

Таг
4Вести

ДРАМСКИ ТЕАТАР СО „МОЈОТ МАЖ“ ГОСТУВА ВО ПОДГОРИЦА

ПОДГОРИЦА ГО ДОБИ НАЈГОЛЕМОТО ПАНОРАМСКО ТРКАЛО ВО РЕГИОНОТ

ДРАМСКИ ТЕАТАР СО „СТРАНЦИ“ НА ФЕСТИВАЛ ВО ПОДГОРИЦА

„ТОБИ“ НА ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ ОСВОИ ПЕТ НАГРАДИ ВО ПОДГОРИЦА