СРЕДНОШКОЛКА НАПРАВИ УРЕД ЗА ХАКИРАЊЕ ЗА ДА ПОКАЖЕ КОЛКУ Е ЛЕСНО ДА СЕ УКРАДАТ ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ