подрум

Таг
3Вести

СЕУЛ ЌЕ ГИ ЗАБРАНИ ПОЛУПОДРУМСКИТЕ СТАНОВИ ПРОСЛАВЕНИ ВО ФИЛМОТ „ПАРАЗИТ“ ПО ПОСЛЕДНИТЕ ФАТАЛНИ ПОПЛАВИ

ГОЛЕМ БРОЈ КОРЕЈЦИ НАВИСТИНА ЖИВЕАТ ВО ПОЛУПОДРУМСКИ СТАНОВИ КАКО ВО ОСКАРОВЕЦОТ „ПАРАЗИТ“

УМЕТНОСТА НА ИСТОЧНА ГЕРМАНИЈА ПОКАЖАНА ВО ЈАВНОСТ ПОСЛЕ 30 ГОДИНИ