поларни мечки

Таг
4Вести

КИНА ГО ОТВОРИ ПРВИОТ ХОТЕЛ СО ПОЛАРНИ МЕЧКИ НА СВЕТОТ

ПОЛАРНИТЕ МЕЧКИ БИ МОЖЕЛЕ ДА ИСЧЕЗНАТ ДО КРАЈОТ НА ВЕКОТ

СВАЛБАРД – МЕСТО КАДЕ ШТО СЕКОЈ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ, А ПОЛАРНИТЕ МЕЧКИ СЕ ПОБРОЈНИ ОД ЛУЃЕТО

ГЛАДНИ ПОЛАРНИ МЕЧКИ ОКУПИРАА ЦЕЛО ГРАТЧЕ ВО РУСИЈА