политика

Таг
2Вести

ТАГАТА ПО КОБИ БРАЈАНТ ЈА ЗАСЕНИ ПОЛИТИКАТА НА ГРЕМИ – ФОТОГАЛЕРИЈА

ГЕРМАНСКИ ГРАД ИЗБРА 100-ГОДИШНА ЖЕНА ВО ЛОКАЛНИОТ СОВЕТ