Помпеја

Таг
3Вести

ОДЛИЧНО ЗАЧУВАНИ ФРЕСКИ ПРОНАЈДЕНИ ПРИ ПОСЛЕДНИТЕ ИСКОПУВАЊА ВО ПОМПЕЈА

МУЗЕЈОТ ВО ПОМПЕЈА ДОБИ НОВ ЖИВОТ 41 ГОДИНА ОТКАКО НАСТРАДА ВО ЗЕМЈОТРЕС