поп-пејач

Таг
2Вести

12 ГОДИНИ ЧЕКАВ ДА ЈА ПРОМОВИРАМ „ДЕЈГИДИ ЛУДИ МЛАДИ ГОДИНИ“, РЕЧЕ ЛАМБЕ АЛАБАКОВСКИ ЗА ПРЕРАБОТКАТА НА НАРОДНАТА ПЕСНА

ОД ДЕТЕ ПЕАМ МАКЕДОНСКИ ПЕСНИ, КАЖА СРПСКИОТ ПОП ПЕЈАЧ МАРКО НИКОЛИЌ НА ПРОМОЦИЈАТА НА АЛБУМ ВО СКОПЈЕ