поп-пејачка

Таг
3Вести

ПОП-ПЕЈАЧКАТА СИМОНА ПОПОВСКА СНИМИ СПОТ ЗА ПЕСНАТА „БАКНИ МЕ ЗА КРАЈ“, ПОСВЕТЕНА НА ЖЕНИТЕ ЖРТВИ НА СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО

СЕ ВРАЌАМ НА СЦЕНАТА, СЕДУМ ГОДИНИ НЕ ПЕЕВ ОД ТАГА, ВЕЛИ ПЕЈАЧКАТА ЕЛЕНА РИСТЕСКА