порамнување

Таг
2Вести

РЕТКО ПОРАМНУВАЊЕ НА ПЕТ ПЛАНЕТИ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ НАБЉУДУВА ОВОЈ МЕСЕЦ

МАРС ИЗГЛЕДА НАЈГОЛЕМО И НАЈСВЕТЛО НА НОЌНОТО НЕБО ОД 2003 ГОДИНА