Пошта

Таг
3Вести

СО ИЗЛОЖБА ОД КОНКУРСОТ „СКОПЈЕ НА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА“, ВО ПОШТАТА ЌЕ СЕ ОДБЕЛЕЖИ 13 НОЕМВРИ

15 ЛОКАЦИИ НИЗ СКОПЈЕ ОД ВЕЧЕРВА ДЕЛ ОД ФЕСТИВАЛОТ НА СВЕТЛИНАТА