поштенска марка

Таг
7Вести

ПРВАТА ПОШТЕНСКА МАРКА НА СВЕТОТ СЕ ПРОДАВА ЗА ОСУМ МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ПОЛ МАКАРТНИ ДОБИ СЕРИЈА ПОШТЕНСКИ МАРКИ

„МОНА ЛИЗА“ НА ФИЛАТЕЛИЈАТА ОДИ НА АУКЦИЈА, СЕ ОЧЕКУВА ДА ПОСТИГНЕ ЦЕНА ОД 15 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ЧЕТИРИЕСЕТ ГОДИНИ ОД СЕРИЈАТА „СПЛЕТКИ“ ОБЕЛЕЖАНИ СО ПОСЕБНА КОЛЕКЦИЈА ПОШТЕНСКИ МАРКИ

АВСТРИЈА ОТПЕЧАТИ ПОШТЕНСКА МАРКА НА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА ИНСПИРИРАНА ОД КОВИД-19