последна сезона

Таг
4Вести

НОВАТА СЕРИЈА „ВИЛ И ГРЕЈС“ ЌЕ ЗАВРШИ ВО 2020

ЕЈЧ-БИ-О НАЈАВИ ДОКУМЕНТАРЕЦ ЗА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ПОСЛЕ ФИНАЛНАТА ЕПИЗОДА

КИТ ХАРИНГТОН ПЛАЧЕЛ КОГА ЈА ЧИТАЛ ПОСЛЕДНАТА ЕПИЗОДА НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“

ПОСЛЕДНАТА СЕЗОНА НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ЌЕ СЕ СНИМА ЗА 15 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ПО ЕПИЗОДА