посвета

Таг
2Вести

НИТУ ПОБАРАА ОД МЕНЕ, НИТУ ПЛАНИРАВ ДА ОДРЖАМ ПОСВЕТА НА АРЕТА, ВЕЛИ МАДОНА

ДВОЕЦОТ ОД „БЕРНАЈС ПРОПАГАНДА“ МУ ОДДАВА ПОЧИТ НА ЕДЕН ОД СВОИТЕ МУЗИЧКИ ИДОЛИ СО МИНИАЛБУМ