Поточиња

Таг
3Вести

НОВИТЕ „ПОТОЧИЊА“ ДВА ДЕНА ГИ ЗАБАВУВАА ДЕЦАТА СО ПЕСНИ ЗА АЗБУКАТА, ЗДРАВАТА ХРАНА И ОМИЛЕНИТЕ ДРУГАРКИ

ЌЕ ИМА И СЕДМА ПРЕТСТАВА НА ДЕТСКИОТ ФЕСТИВАЛ „ПОТОЧИЊА“

ДЕТСКИОТ ФЕСТИВАЛ ПОТОЧИЊА ПО 21. ПАТ НА 13 И 14 АПРИЛ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА