ДЕТСКИОТ ФЕСТИВАЛ ПОТОЧИЊА ПО 21. ПАТ НА 13 И 14 АПРИЛ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

Скопје, (СМАРТ СДК.МК)

Дваесет и првото издание на детскиот музички фестивал Поточиња ќе се одржи на 13 и 14 април во Филхармонијата.

„Се најавуваат нови детски хитови и голема забава, а со игра и песна низ фестивалската приказна децата ќе ги води актерот Мартин Јорданоски со маската на популарниот водител Поки“, најавува организаторот.

Фестивалските претстави се двата дена од 11, 13 и од 19 часот.

Билетите до 31 март ќе бидат по 350 денари, а од 1 април по 450 денари и се во продажба преку продажната мрежа на МК Тикетс и онлајн.

Фото: фестивал Поточиња