повреда

Таг
4Вести

ЌЕ ЈА ЗАВРШАМ КАРИЕРАТА АКО МОРАМ ДА ИГРАМ СО ИНЈЕКЦИИ ВО СТАПАЛОТО, ВЕЛИ НАДАЛ

ХАРИСОН ФОРД ЌЕ СЕ ОПЕРИРА ПО ПОВРЕДАТА, НО СНИМАЊЕТО НА „ИНДИЈАНА ЏОНС 5“ ЌЕ ПРОДОЛЖИ

КРЕГ ЌЕ ГО ОПЕРИРА ЗГЛОБОТ, НО НЕМА ЗАСТОЈ ВО СНИМАЊЕТО НА НОВИОТ „ЏЕЈМС БОНД“

ТОМ КРУЗ СЕ ВРАТИ НА ПОКРИВИТЕ НА ЛОНДОН ЗА „НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА 6“