празник

Таг
5Вести

ДЕНОТ НА АТАТУРК Е ЗАЕДНИЧКИ ПРАЗНИК НА ТУРЦИЈА И МАКЕДОНИЈА ЗАШТО ТОЈ ЖИВЕЕЛ И ВО БИТОЛА, ВЕЛАТ ТУРСКИТЕ ХОТЕЛИЕРИ КОИ ПРАВАТ ТЕМАТСКИ ЗАБАВИ НА ОВОЈ ДЕН

ВЛАДАТА ВОВЕДЕ 42-ЧАСОВНА ЗАБРАНА ЗА ДВИЖЕЊЕ ЗА ПРОДОЛЖЕНИОТ ПРАЗНИЧЕН ВИКЕНД

ПРАЗНИЧНИ ПЕСНИ И СПЕЦИЈАЛИТЕТИ НА КОНЦЕРТОТ НА ШВЕДСКАТА АМБАСАДА ЗА САНТА ЛУЦИЈА

ФАНОВИТЕ ШОКИРАНИ ОД СОЗНАНИЕТО ДЕКА КУКЛАТА БАРБИ ИМА ПРЕЗИМЕ