претседателски избори во САД

Таг
2Вести

КАНЈЕ ВЕСТ ОСВОИ 60.000 ГЛАСОВИ НА ИЗБОРИТЕ ВО САД И НАЈАВИ НОВ ОБИД ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ

ДВЕ ЗАЕДНИЦИ ВО ЊУ ХЕМПШИР ТРАДИЦИОНАЛНО ПРВИ ГЛАСААТ НА ИЗБОРИТЕ ВО САД