приквел

Таг
5Вести

ПРИКВЕЛОТ НА „ЛУДИОТ МАКС“ ЌЕ БИДЕ НАЈГОЛЕМИОТ ФИЛМ ДОСЕГА СНИМЕН ВО АВСТРАЛИЈА

СТАЛОНЕ ПИШУВА ПРИКВЕЛ ТВ-СЕРИЈА НА „РОКИ“

„ЗМЕЈОВИТЕ ДОАЃААТ“ – „ЕЈЧ-БИ-О“ ОБЈАВИ ДЕКА ПРИКВЕЛОТ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ЌЕ СЕ СНИМА ВО 2021

ПЕДИ КОНСИДAJН ЌЕ ЈА ИГРА ГЛАВНАТА УЛОГА ВО ПРИКВЕЛОТ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“

ЕЈЧ-БИ-О ЈА ПОТВРДИ ПРИКВЕЛ СЕРИЈАТА НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“, „КУЌА НА ЗМЕЈОТ“