Прилеп

Таг
9Вести

УЧЕНИЦИ ОД ПРИЛЕП И БИТОЛА ЧИТАА ДЕЛА И ДРАМАТИЗИРАА БАЈКА НА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

КРАЛИ МАРКО ТРЕИЛС ЌЕ СЕ ТРЧА В НЕДЕЛА ПО 10. ПАТ, ПРИЈАВЕНИ 200 УЧЕСНИЦИ ОД 10 ДРЖАВИ

ТЕАТАРСКИОТ ФЕСТИВАЛ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“ ПРЕМЕСТЕН ЗА СЕПТЕМВРИ

ДВЕ НОВИ ЖРТВИ НА КОВИД-19 ВО МАКЕДОНИЈА, МЕЃУ ОЗДРАВЕНИТЕ И 85-ГОДИШНА ПРИЛЕПЧАНКА

АЛЕКСАНДАР СТОЈКОСКИ НАЈБРЗО СОВЛАДА 67 КИЛОМЕТРИ НА ДЕВЕТТАТА ТРКА КРАЛИ МАРКО ТРЕИЛС

СЕ ОТВОРА ТЕАТАРСКИОТ ФЕСТИВАЛ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“ ВО ПРИЛЕП, НА ПРОГРАМАТА ОСУМ ПРЕТСТАВИ

СТАРТ НА ФЕСТИВАЛОТ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“ СО „НИЧИЈА ЗЕМЈА“ НА МНТ