Прилепски театар

Таг
3Вести

„ГЛЕМБАЕВИ“ НА БРЕЗОВЕЦ ВЕЧЕРВА ПРЕМИЕРНО ВО ПРИЛЕПСКИ ТЕАТАР

ЗОЈА БУЗАЛКОВСКА СО ПРЕМИЕРА НА „АРАПСКА НОЌ“ ВО ПРИЛЕПСКИ ТЕАТАР

ТРИ НАГРАДИ ВО ЦРНА ГОРА ЗА ПРИЛЕПСКАТА ПРЕТСТАВА ПО ТЕКСТ НА ГОРАН СТЕФАНОВСКИ