принцеза Дијана

Таг
11Вести

КАМИЛА ПАРКЕР БОУЛС – ОД НАЈОМРАЗЕНАТА ЖЕНА ВО БРИТАНИЈА ДО КРАЛИЦА

КРИСТЕН СТЈУАРТ ГИ ВООДУШЕВИ ВЕНЕЦИЈА И КРИТИЧАРИТЕ КАКО ПРИНЦЕЗАТА ДИЈАНА

ВЕНЧАНИЦАТА НА ЛЕДИ ДИ ИЗЛОЖЕНА ВО ЛОНДОН ВО ПРЕСРЕТ НА 60 ГОДИНИ ОД НЕЈЗИНОТО РАЃАЊЕ

ПОСВЕТА НА ЛЕДИ ДИ – И ПРИНЦЕЗАТА ДИЈАНА ЈА ОБЈАВИ ВТОРАТА БРЕМЕНОСТ НА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ, ИСТО КАКО ХАРИ И МЕГАН

КРИСТЕН СТЈУАРТ ЈА ГЛУМИ ДИЈАНА ВО НОВИОТ ФИЛМ „СПЕНСЕР“

ВЕНЧАНИЦАТА НА ПРИНЦЕЗАТА ДИЈАНА ПОВТОРНО НАПРАВЕНА ЗА СЕРИЈАТА „КРУНА“

ЕЛИЗАБЕТ ДЕБИКИ ЌЕ БИДЕ ПРИНЦЕЗАТА ДИЈАНА ВО ПОСЛЕДНИТЕ СЕЗОНИ НА „КРУНА“

КРИСТЕН СТЈУАРТ ЌЕ ЈА ГЛУМИ ЛЕДИ ДИ ВО НОВ ФИЛМ

ПРИНЦОТ ХАРИ ПРОШЕТА НИЗ МИНСКО ПОЛЕ ВО АНГОЛА 22 ГОДИНИ ПО МАЈКА МУ ДИЈАНА

БРОДВЕЈ ЌЕ ПОСТАВИ МЈУЗИКЛ ЗА ПРИНЦЕЗАТА ДИЈАНА