Прл џем

Таг
5Вести

„ПРЛ ЏЕМ“ ОДРЖА ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ, НО НЕ ОБЈАВИ КОГА ИЗЛЕГУВА

„ПРЛ ЏЕМ“ ОБЈАВИ КОЛЕКЦИЈА ОД РЕЧИСИ 200 СВОИ КОНЦЕРТИ

„ПРЛ ЏЕМ“ ГО ПРАВАТ НОВИОТ АЛБУМ ПОД СИЛНО ВЛИЈАНИЕ НА СМРТТА НА КРИС КОРНЕЛ

„ПРЛ ЏЕМ“ ГО НАЈАВИЈА ПРВИОТ АЛБУМ ПО ПЕТ ГОДИНИ