продукција

Таг
4Вести

БАРАЈТЕ СИ ДРУГА РАБОТА! – СТОПИРАНА ПРОДУКЦИЈАТА НА „ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА 3“

„ИГРА НА ТРОНОВИ“ И ОФИЦИЈАЛНО СЕ ВРАЌА ВО 2019 ГОДИНА

РИДЛИ СКОТ ГО ИСФРЛИ КЕВИН СПЕЈСИ ОД ЗАВРШЕН ФИЛМ