Проект среќа

Таг
2Вести

„ПРОЕКТ СРЕЌА“ ИЗРАДУВА 450 ДЕЦА ОД СИРОМАШНИ СЕМЕЈСТВА СО НОВОГОДИШЕН ПОДАРОК

ЈАВНИ ЛИЧНОСТИ ДОНИРААТ ПОДАРОЦИ ЗА ДЕЦА ОД СИРОМАШНИ СЕМЕЈСТВА