проекции

Таг
11Вести

ШЕСТ ПРОЕКЦИИ НА 4. ФЕСТИВАЛ НА ГРЧКИ ФИЛМ, ВО СКОПЈЕ ПОЧНУВА НА 7 АПРИЛ, А ВО БИТОЛА СЛЕДНИОТ ДЕН

МАНЧЕВСКИ СО СЕРИЈА МАСТЕРКЛАСИ, ПРЕДАВАЊЕ И ПРОЕКЦИИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ВО АРИЗОНА

НЕДЕЛА НА ЈАПОНСКИ ФИЛМ ОД ВЕЧЕРВА ВО КИНОТЕКАТА

НЕДЕЛА НА ФРАНКОФОНСКИ ФИЛМ ОД УТРЕ ВО КИНОТЕКАТА

„СЕСТРИ“ НА ДИНА ДУМА СО ПРОЕКЦИИ ВО КИНОТЕКАТА, СВЕТИ НИКОЛЕ И ОХРИД

ОД ДЕНЕСКА ЧЕТИРИ ФИЛМСКИ ВЕЧЕРИ ВО ДВОРОТ НА КИНОТЕКАТА

„КОТУР КАФЕ“ СЛАВИ ЕДНА ГОДИНА СО ФЕСТИВАЛ НА МАКЕДОНСКИ ФИЛМСКИ РЕЖИСЕРИ

БЕСПЛАТЕН ВЛЕЗ ВО КИНОТЕКАТА АКО ДОЈДЕТЕ СО ВЕЛОСИПЕД

ТРИ КРАТКИ ФИЛМОВИ ПРЕМИЕРНО ВО „КОТУР КАФЕ“

УМЕТНИЧКИ ФИЛМОВИ И ПРЕДАВАЊЕ ВО МСУ ЗА СЛОБОДАТА НА ГРАДОВИТЕ ВО ЕВРОПА