производство

Таг
6Вести

„ФОРД“ ОВАА НЕДЕЛА ГО ЗАПИРА ПРОИЗВОДСТВОТО НА „ФИЕСТА“ ПО 47 ГОДИНИ

ПО ДВЕ ДЕЦЕНИИ ОБНОВЕНО ПРОИЗВОДСТВОТО НА „МОСКВИЧ“, ПРОДАЖБАТА ПОЧНУВА ВО ЈАНУАРИ

ПОРТУГАЛИЈА ПРОИЗВЕДУВА НАЈМНОГУ ВЕЛОСИПЕДИ ВО ЕВРОПА, ИАКО НЕМА ГОЛЕМИ БРЕНДОВИ

ПРОИЗВОДСТВОТО НА ПЛАСТИКА ЛАНИ ПАДНАЛО САМО ТРЕТПАТ ОД ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА

ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ВАКЦИНА ПРОТИВ ГРИП ГОДИШНО СЕ ТРОШАТ НАД 500 МИЛИОНИ ЈАЈЦА