протокол

Таг
7Вести

33. САЕМ НА КНИГА НА ОТВОРЕНО ОД 8 ДО 14 СЕПТЕМВРИ

ПО ШЕСТ МЕСЕЦИ, УТРЕ СЕ ОТВОРА КИНОТО МИЛЕНИУМ

ГАЛА ОПЕРСКИ КОНЦЕРТ ВЕЧЕРВА ВО НОБ, ЗАДОЛЖИТЕЛНО СО МАСКИ ВО ПУБЛИКА

ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР ПОЧНА СО ИЗВЕДБА НА ПРЕТСТАВИ ОД РЕДОВЕН РЕПЕРТОАР

ДЕЦАТА СЕ ВРАТИЈА ВО ГРАДИНКИТЕ ПО ШЕСТ МЕСЕЦИ, ЌЕ СПИЈАТ И ЌЕ СЕ ИГРААТ СПОРЕД ПРОТОКОЛ

16. ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ ДЕНЕС И УТРЕ НА ОТВОРЕНО ВО ПАРКОТ КАЈ МКЦ

ОХРИДСКО ЛЕТО ПОЧНА СО МАСКИ, ДИСТАНЦА И 400 ГОСТИ – ФОТОГАЛЕРИЈА