прототип

Таг
6Вести

ЛЕТЕЧКИОТ АВТОМОБИЛ „ЕРКАР“ ИМАШЕ УСПЕШЕН ПРОБЕН ЛЕТ ВО СЛОВАЧКА

ХОЛАНДСКИ ИСТРАЖУВАЧИ РАЗВИВААТ ВЕШТАЧКА МАТКА ЗА ПРЕРАНО РОДЕНИ БЕБИЊА

ДИЗАЈНЕРИ ОД ИНДОНЕЗИЈА ПРЕДЛАГААТ ДА СЕ СМРЗНУВА МОРСКАТА ВОДА НА АРКТИК ЗА ДА СЕ СОЗДАДЕ НОВ МРАЗ

ПИШТОЛИ И КОРСЕТИ – МИКС НА ИНДУСТРИЈАТА ЗА ОРУЖЈЕ И МОДАТА

ГЕРМАНСКИ НАУЧНИЦИ ЌЕ ПРАВАТ ХУЛАХОПКИ ОД РАСТЕНИЈА

ЧЕТВОРИЦА СТУДЕНТИ ОД МАКЕДОНИЈА ВО НАСА ЌЕ ГО ПРЕЗЕНТИРААТ СВОЈОТ ИЗУМ ЗА СОЛАРНА ЕНЕРГИЈА