прва дама

Таг
7Вести

ЏИЛ БАЈДЕН СЕ ВРАТИ ВО УЧИЛНИЦА КАКО ПРВАТА ПРВА ДАМА НА САД СО РЕДОВНА РАБОТА НАДВОР ОД БЕЛАТА КУЌА

ЏИЛ БАЈДЕН НА НАСЛОВНАТА СТРАНИЦА НА „ВОГ“ ОТКАКО МЕЛАНИЈА ТРАМП БЕШЕ ИГНОРИРАНА

ЏИЛ БАЈДЕН САКА ДА БИДЕ ПОИНАКВА ПРВА ДАМА НА САД – ИМА ДОКТОРАТ И ЌЕ ПРОДОЛЖИ ДА ПРЕДАВА НА КОЛЕЏ

МЕЛАНИЈА ТРАМП ГО НАПУШТИ ВАШИНГТОН ВО ЦРНО, А ВО ФЛОРИДА СЛЕТА ВО ВЕСЕЛИ БОИ

ВАЈОЛА ДЕЈВИС ЌЕ ЈА ИГРА МИШЕЛ ОБАМА ВО НОВА СЕРИЈА ЗА ПРВИТЕ ДАМИ НА САД

МЕЛАНИЈА НИ ПРОЗОР НЕ СМЕЕ ДА ОТВОРИ, ВЕЛИ ПРВАТА ДАМА НА ФРАНЦИЈА ЗА ЖИВОТОТ ВО БЕЛАТА КУЌА

СТИЛОТ НА МЕЛАНИЈА ТРАМП – ВАЖНО Е ДА ИЗГЛЕДА ДОБРО, А НЕ ШТО ЌЕ КАЖАТ ДРУГИ