Прва светска војна

Таг
3Вести

КЕЛНСКАТА КАТЕДРАЛА ОСВЕТЛЕНА ВО ЧЕСТ НА 100 ГОДИНИ ОД КРАЈОТ НА ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА

ДОКУМЕНТАРЕЦОТ НА ПИТЕР ЏЕКСОН ЗА ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА ЗАКАЖА СВЕТСКА ПРЕМИЕРА ЗА 16 ОКТОМВРИ

ПИТЕР ЏЕКСОН СНИМА 3Д ДОКУМЕНТАРЕЦ ЗА ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА