пустина

Таг
18Вести

САУДИСКА АРАБИЈА ГРАДИ СКИЈАЧКИ ЦЕНТАР СРЕДЕ ПУСТИНА СО 36 КИЛОМЕТРИ СТАЗИ

БРНИНГ МЕН 2023 ПРЕД ДОЖДОТ И КАЛТА ДА ГО УПРОПАСТАТ КРАЈОТ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

БУДНИ СНИШТА – СЕ ОДРЖА ПРВИОТ „БРНИНГ МЕН“ ПО ТРИ ГОДИНИ ПАУЗА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ПУСТИНСКИ МАНАСТИР ВО СИРИЈА СЕ ОТВОРИ ЗА ПОСЕТИТЕЛИ ПО ПОВЕЌЕ ОД 10 ГОДИНИ

АТАКАМА Е НАЈСУВОТО МЕСТО НА СВЕТОТ, НО НА ПЕРИОДИ СЕ ПРЕТВОРА ВО ЦВЕТНА ПУСТИНА

ВО ЈЕМЕН ГРАДЕЛЕ ОБЛАКОДЕРИ СТОТИЦИ ГОДИНИ ПРЕД ЊУЈОРК И ДУБАИ И ДЕНЕС УШТЕ СЕ ЖИВЕЕ ВО НИВ

ПРОМОЦИЈА НА РЕОБЈАВЕНИОТ РОМАН „ПУСТИНА“ ОД АБАЏИЕВ, СО ДИЗАЈН НА НЕГОВАТА ВНУКА ИСКРА ДИМИТРОВА

ОСТАТОЦИ ОД ХРИСТИЈАНСКИ ЦРКВИ ОД 5. ВЕК ОТКРИЕНИ ВО ПУСТИНА ВО ЕГИПЕТ

МИСТЕРИОЗНИОТ МЕТАЛЕН МОНОЛИТ ИСЧЕЗНА 10 ДЕНА ОТКАКО БЕШЕ ОТКРИЕН ВО ПУСТИНАТА ВО ЈУТА