работно време

Таг
5Вести

ТЕСТИРАЊЕТО НА ЧЕТИРИДНЕВНА РАБОТНА НЕДЕЛА НА ИСЛАНД ДАЛО ИЗВОНРЕДНИ РЕЗУЛТАТИ

САЕМОТ НА КНИГА ДЕНЕСКА ЌЕ БИДЕ ОТВОРЕН ДО 21 ЧАСОТ, УТРЕ ДО 22

НОВАТА ПРЕМИЕРКА САКА ДА ГО СКРАТИ РАБОТНОТО ВРЕМЕ ВО ФИНСКА

ЈАПОНСКА КОМПАНИЈА ЈА ЗГОЛЕМИЛА ПРОДУКТИВНОСТА ЗА 40% ОТКАКО ВОВЕЛА СКРАТЕНА РАБОТНА НЕДЕЛА