Радмила Шекеринска

Таг
2Вести

ПОТПОРУЧНИКОТ ТРЕНДЕВСКИ ДОБИ „ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН МЕЧ НА ЧЕСТА“ ОД ПРИНЦОТ ХАРИ

ПРВА ЗАТВОРСКА КАЗНА ЗА 27 АПРИЛ, КУБАЧОТ НА ШЕКЕРИНСКА ДОБИ 4 ГОДИНИ