Рајан Каџи

Таг
2Вести

ДЕВЕТГОДИШНО МОМЧЕ ТРЕТА ГОДИНА ПО РЕД Е НАЈПЛАТЕН ЈУТЈУБЕР СО ЗАРАБОТЕНИ 29,5 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ОСУМГОДИШНО МОМЧЕ Е НАЈПЛАТЕНА ЅВЕЗДА НА ЈУТЈУБ СО 26 МИЛИОНИ ДОЛАРИ