ПОЧНА РЕСТАВРАЦИЈАТА НА „НОЌНА СТРАЖА“ НА РЕМБРАНТ, ЌЕ СЕ ПРЕНЕСУВА ВО ЖИВО НА ИНТЕРНЕТ